Jdi na obsah Jdi na menu
 


5. 4. 2020

Worlds Season 2

Po úspěšném prvním ročníku šampionátu, se uskutečnil další rok další. Tentokrát se prize pool  zvedl oproti prvnímu ročníku 20ti násobně a to na 2 000 000 amerických dolarů, kde opět vítěz bere polovinu. Místo konání bylo v USA v Los Angeles. Zápasy se odehrávaly ve Staples centru s kapacitou diváků okolo 18 000. Vysílání sledovalo 8,2 milionů diváků. Nejvíc diváků na jednou bylo 1,1 milionu.

Systém turnaje byl jiný, než v první sezóně. Zúčastnilo se 12 týmů. Z prvních pěti z každého regionu, se náhodně vylosoval jeden tým, který bude muset projít skupinou. Vylosovaný byl Jihokorejský tým Azubu Frost a další čtyři týmy šli rovnou do playoff ( Team SoloMid, Moscow Five, Team WE a Taipei Assassins). Dále bylo 8 týmu rozděleno do dvou skupin, ze kterých postupovali první dva týmy. Ve skupinách se hrálo na jeden zápas, v play offs Bo3 a ve finále Bo5.

Tento rok nechali organizátoři nechat udělat výhercům turnaje skiny z jejich týmovým motivem. Tyto skiny byly na championy, které hráli v poslední výherní hře v turnaji. 

TPA Skiny:

 LOL / Skin Shen TPA / Skins en honor a los Taipei Assasins - YouTube

Loga Týmů

 
CLG Europelogo square.png
 

 

 
Dignitaslogo square.png
 

 

 

 
Team WElogo square.png